ΣΤΕΓΕΣ ΑΔΑΜ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1990 στον τομέα κατασκευής στέγηςσκεπήςσοφίταςπέργκολας, Ακόμα κατασκευάζουμε εκκλησίεςμπαλκόνιακιόσκιαμπάρμπεκιουπατώματασκάλες και διάφορες ξύλινες και πέτρινες κατασκευές. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε, το έμπειρο καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό καθώς και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαστε υπερήφανοι γιατί πίσω από τα έργα μας έχουμε εγγύηση ικανοποίησης, κερδίζοντας τον σεβασμό και θαυμασμό των πελατών μας. Αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε μεγάλα δημόσια έργα.

Συμετέχουμε στα Ενεργειακά προγράμματα ΕΣΠΑ και αναλαμβάνουμε υδρομονώσεις, θερμομονώσεις. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή, συντήρηση και επισκευή στέγης κάθε είδους, προσφέροντας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης και εγγύηση κατασκευής, εφαρμογής, στεγανοποίησης και αισθητικής. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας...  

  • Ευελιξια

    Αναλάβουμε την κατασκευή οποιασδήποτε σκεπής και κεραμοσκεπής σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας και το γούστο σας.

  • Υψηλη Ποιοτητα

    Κατασκευές υψηλής ποιότητας με υψηλή αντοχή και αισθητική αρτιότητα, ποιοτικά υλικά και σύγχρονο design

Έργα για ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες και κατασκευαστικές εταιρίες

Στη σελίδα μας steges έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικά τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε καθώς και δείγματα από τις δουλειές μας. Τα έργα μας εμπιστεύονται ιδιώτες, δημόσιες υπηρεσίες και κατασκευαστικές εταιρίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να αναλάβουμε και τη δική σας κατασκευή. Η εταιρία δραστηριοποιείται με έργα στην Ελληνική και τη Βαλκανική αγορά.

0

Δημιουργικες ωρες

0

Τ.Μ. Σκεπων

0

Ολοκληρωμενα εργα

0

Χρονια εμπειριας
πληκτρολογηστε και πατηστε enter για αναζητηση