Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον

Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον»;

Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους,εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια...

ΠερισσότεραΠερισσότερα

Μόνωση Στέγης - Υλικά

Αυτοκόλλητο μολύβι Top Flex - Για απόλυτη μόνωση. Το αυτοκόλλητο μολύβι είναι κατάλληλο για μονώσεις καμινάδων, ενώσεις κεραμιδιών και ενώσειςτοίχου-κεραμιδιών.

Πάντα ένα βήμα μπροστά για όλα τα δύσκολα σημεία της στέγης σας!

ΠερισσότεραΠερισσότερα

Ασφαλτικά Κεραμίδια

Γιατί να επιλέξετε ασφαλτικά κεραμίδια IKO

Τα ασφαλτικά κεραμίδια IKO είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε οποιοδήποτε τύπο καιρού. Από τις πολικές θερμοκρασίες κατευθείαν στην τροπική θερμότητα, την υγρασία και τον αέρα. Χαμηλό κόστος κατασκευής, Εξαιρετικά μοντέρνα και εύκαμπτα.

ΠερισσότεραΠερισσότερα

Στέγες τιμές - Εκτίμηση κόστους κατασκευής

Πριν δεχτείτε μια προσφορά αναρωτηθείτε την εξής ερώτηση: Χρειάζεστε μία εκτίμηση ή μια επιθεώρηση. Η απάντηση εξαρτάται από το αν γνωρίζεται ότι έχετε ζημιά στη σκεπή σας.

ΠερισσότεραΠερισσότερα

Πως να διαλέξεις σκεπή για το σπίτι σου

Από φυσικά υλικά όπως σχιστόλιθος και ξύλο μέχρι κατασκευασμένα προϊόντα όπως ασφαλτικά, μεταλλικά και πλαστικά, υπάρχουν περισσότεροι τύποι και στυλ στέγασης να διαλέξεις σήμερα από ποτέ.

ΠερισσότεραΠερισσότερα

Πως θα διώξετε τα περιστέρια από την σκεπή

Γιατί πρέπει να ασχοληθείτε με τα περιστέρια στη στέγη του σπιτιού σας; Τα περιστέρια μπορεί να είναι καταστρεπτικά και οι φωλιές και τα περιττώματά τους μπορούν να βλάψουν την οροφή σας.

ΠερισσότεραΠερισσότερα
πληκτρολογηστε και πατηστε enter για αναζητηση