Κατασκευή πέργκολαςΗ επιλογή της κατασκευής μια πέργκολάς είναι ιδανική εάν στόχος σας είναι να αναβαθμίσετε τόσο αισθητικά αλλα και λειτουργικά την αυλή σας ή σε κάποιον άλλο υπαίθριο χώρο. Η πέργκολα είναι μια κατασκευή που δεν παρέχει καταφύγιο από τον άνεμο ή τη βροχή, αλλά είναι μια καλή λύση όταν πρόκειται για το μεσημεριανό ήλιο. Καθώς η ελλείψη τοίχων και οροφής, οριοθετεί έναν υπαίθριο χώρο χωρίς να τον περιορίζει. Είναι ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό μείγμα που σας τοποθετεί τόσο μέσα όσο και έξω ταυτόχρονα. Η πέργκολα είναι ακριβώς αυτό που θα φέρει στη ζωή την εξωραϊσμένη αυλή σας. Οι πέργκολες ήταν κοινά χαρακτηριστικά των ιταλικών κήπων αναγέννησης, που συχνά κάλυπταν πεζοδρόμους ή χρησίμευαν ως κληματαριές. Σήμερα, ο ίδιος σχεδιασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ορισμό ενός περάσματος ή ενός πλαισίου ενός εστιακού σημείου στην αυλή σας. Προσθέστε ένα φυτό αναρρίχησης και η πέργκολα στη βεράντα σας θα παρέχει χρώμα και σκιά επίσης.

 

 

Κατασκευή πέργκολας

Η διαδικασία κατασκευής της  πέργκολας ποικίλλει από το έργο σε σχέδιο, ανάλογα με παράγοντες όπως το αν η πέργκολα είναι προσαρτημένη ή αποσπασμένη από το σπίτι, έχει μια ανοιχτή ή συμπαγή στέγη και ποια υλικά χρησιμοποιούνται.

 

 

Πέργκολα ξύλινη

Η πίσω αυλή σας πρέπει να είναι η εικόνα της άνεσης και του στυλ. Όμορφα σερβίτσια, ζεστό φωτισμό πυρκαγιών,  ακόμα και θερμαντήρες αίθριων μπορούν να κάνουν τον υπαίθριο χώρο σας ένα μικρό παράδεισο. Αλλά αν η αυλή σας δεν έχει ένα σκιερό σημείο για να περάσετε τη μέρα, σας λείπει κάτι. Εξασφαλίστε την εντυπωσιακή εμφάνιση των ξύλινων πέργκολων μας υψηλής ποιότητας. Θα βρείτε πέργκολες που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις του χώρου και της αισθητικής σας. Απολαύστε την εμφάνιση του πραγματικού ξύλου, χωρίς τη συντήρηση. Είτε προτιμάτε να αποκλείσετε τον ήλιο είτε να δείτε τα αστέρια, θα βρείτε την ιδανική πέργκολα ξύλινη για το μπαλκόνι σας.

 

Πέργκολα ξύλινηΚλασικού τύπου ξύλινη περγκολα

Τοποθέτηση κεραμιδιών σε πέργκολα

Πέργκολα με κεραμίδιαΕίναι λίγο οξύμωρο, δεν είναι; Μια οροφή πέργκολας. Εξ ορισμού, μια πέργκολα δεν έχει στέγη, αλλά η πρακτική εξέλιξη της ιδέας πολλών χιλιάδων ετών τελικά προχωρά με ρυθμό αντάξιο για τον εικοστό πρώτο αιώνα. Δείτε κάποια από τα έργα μας για ξύλινη πέργκολα με κεραμίδια.

 

Πέργκολα με πάνελ

Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο σας στον κήπο σας.

Είναι ιδανικά για την καλλιέργεια φυτών και λουλουδιών που ανυψώνονται, για να προσθέσετε ένα πινελιά κάλυψης ή για να δημιουργήσετε το μοντέρνο στυλ που λειτουργεί τόσο καλά σε κάθε κήπο.

Θα αποδειχθεί τόσο χρήσιμο όσο ένας σύγχρονος χώρος διασκέδασης, όπου οι φίλοι και η οικογένεια μπορούν να φάνε και να πίνουν σε μια ζωντανή ατμόσφαιρα.

Κατασκευασμένο από μαλακό ξύλο επεξεργασμένο με συμπιεσμένη πίεση, έχει μια ισχυρή εμφάνιση, αλλά θα είναι γεμάτο φως για ένα πάρτι ή συγκέντρωση.

Αυτό το Δασικό προϊόν έχει υποστεί επεξεργασία υπό πίεση. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα απαιτηθεί περαιτέρω επεξεργασία - εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα και βοηθώντας το περιβάλλον μειώνοντας την ποσότητα των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται ετησίως.

 

 

Πέργκολες τιμές

Οι ξύλινες πέργκολες ποικίλλουν ευρέως ως προς την τιμή λόγω των διαφορών στο σχεδιασμό, το κόστος υλικών και την εργασία που απαιτείται για την εγκατάστασή τους. Μία μικρή πέργκολα ανοιχτής οροφής από φθηνό ξύλο μπορεί να είναι αρκετά οικονομική, ενώ πιο περίπλοκες πέργκολες με στέρεες κέδρους ή κόκκινα δοκάρια και μια στέρεη στέγη με κεραμίδια μπορεί να είναι αρκετά ακριβές.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πέργκολα τιμή ανά τμ.

πληκτρολογηστε και πατηστε enter για αναζητηση