Πόσο κοστίζει η εγκατάσταση καινούριας στέγης

Οι στέγες εκτελούν μια τόσο ουσιαστική λειτουργία που το «βάλε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου» είναι συνώνυμο με κάθε έννοια καταφυγίου. Όταν πρόκειται για τη διατήρηση της επένδυσής σου, ο πιο έξυπνος τρόπος να ξοδέψεις χρήματα θα μπορούσε να είναι για τη σκεπή σου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το κόστος μίας στέγης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως:

 • Το μέγεθος της σκεπής.
 • Η κλίση της σκεπής.
 • Ο τύπος της τοποθέτησης.
 • Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.
 • Ο αριθμός των επιπέδων.
 • Η ύπαρξη φεγγιτών, καμινάδων, σωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων κτλ

Στέγες τιμές

Στέγες τιμές

Σκέφτεστε ποιο είναι το κόστος κατασκευής κεραμοσκεπής; Για τον υπολογισμό του κόστους θα πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις.

Παράγοντες που καθορίζουν την τιμή κεραμοσκεπής:

Πόσα τετραγωνικά θα είναι η σκεπή;

Το μέγεθος της σκεπής αναμφίβολα κατέχει καθοριστικό ρόλο στο τελική τιμή της κατασκευής.

Τι υλικά κάλυψης θα επιλέξετε;

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία στους τρόπους κάλυψης οι οποίοι διαφέρουν ως προς την τιμή και τα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ασφαλτικά κεραμίδια, σουηδικά, ρωμαϊκά, βυζντινά, πάνελ ή μεταλλικά. Δείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες για τους τρόπους κάλυψης σκεπής.

Αν θα είναι δύριχτη, τρίριχτη, τετράριχτη ή και πολυεπίπεδη σκεπή;

Καθώς το σχέδιο της σκεπής συμβάλει στον υπολογισμό των απαιτούμενων τετραγωνικών μετρών και κατα συνέπεια σε υλικά αλλά και πολυπλοκότητα κατασκευής είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει την τελική τιμή της κεραμοσκεπής.

Θα θέλατε επιπλέον μόνωση στην κεραμοσκεπή;

Το κόστος για κατασκευής συστήματος μόνωσης κεραμοσκεπών και στεγών είναι σημαντικό, αλλά σίγουρα αξίζει καθώς είναι μέθοδος οριστικής στεγάνωσης από βροχή υγρασίες και χιόνι. Ακόμα πετυχαίνουμε ενίσχυση της θερμομόνωσης του κτηρίου, αποτρέπει τη δημιουργία μύκητα αλλά και μαυρίλας. Ακόμα προστατεύει τα κεραμίδια από πιθανά ραγίσματα ή σπασίματα αφού τα αδιαβροχοποιεί οριστικά. Με αποτέλεσμα η σκεπή σας να μένει λαμπερή όπως σας την παραδίδουμε για πολλά χρόνια κάτι που μειώνει το κόστος συντήρισης δραματατικά.

Θα υπάρχουν φεγγίτες, καμινάδες, σωλήνες υδραυλικών εγκαταστάσεων, παράθυρα στέγης κτλ

Προσφανώς και η προσθήκη των παραπάνω χαρακτηριστικών αυξάνει το κοστός χώρις όμως να προκαλέι μεγάλη διαφορά στην τιμή της σκεπής.

Έχοντας αποφασίσει και απαντήσει τις προηγούμενες ερωτήσεις είναι εφικτός ο υπολογισμός του κόστους!

Καλέστε για εκτίμηση κόστους και όποια άλλη απορία στα τηλέφωνα:

Καλέστε για εκτίμηση κόστους και όποια άλλη απορία στα τηλέφωνα.

Σταθερό: 210 554 1298

Κινητό: 694 436 5501


Εάν πάλι δεν έχετε καταλήξει στην ακριβή κατασκευή και θέλετε την γνώμη ενός ειδικού, μην διστάσετε να μας καλέσετε ώστε μαζί να βρούμε την ιδανική λύση για εσάς!

Επισκευή στέγης

Πριν δεχτείτε μια προσφορά αναρωτηθείτε την εξής ερώτηση:

Χρειάζεστε μία εκτίμηση ή μια επιθεώρηση. Η απάντηση εξαρτάται από το αν γνωρίζεται ότι έχετε ζημιά στη σκεπή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση τιμής οροφής με πάνελ.

Αν ξέρετε ότι έχετε διαρροή στην σκεπή σας ή ότι λείπουν κεραμίδια για παράδειγμα, χρειάζεστε μία εκτίμηση για το πόσο κοστίζει να επισκευάσετε την κεραμοσκεπή σας.

Μια εκτίμηση σας δείχνει πόσο πρέπει να ξοδέψετε για ένα συγκεκριμένο ζήτημα και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει αναλυτικά το κόστος, υλικά και κόστος εργασίας καθώς και χρονοδιάγραμμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση τιμής σκεπής με κεραμίδια.

Αν χρειάζεστε εξέταση της κατάστασης της σκεπής σας, να γίνει έλεγχος για προβλήματα ή πρόβλεψη για το πόσο ακόμα θα κρατήσει μέχρι να χρειαστεί καινούρια τότε χρειάζεστε μία επιθεώρηση.

Καλέστε μας  για να εξετάσουμε τη στέγη σας. 6944365501, 2105541298.

Αν ήδη γνωρίζετε ότι χρειάζεστε καινούρια στέγη, σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές.

Κατασκευή στέγης τιμές

 

Καινούρια κεραμοσκεπή ή επισκευή

Απλά επειδή η σκεπή σου έχει μία διαρροή δε σημαίνει ότι χρειάζεσαι άμεσα καινούρια. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσεις το κόστος μιας καινούριας στέγης από το αρκετά μικρότερο κόστος μιας επισκευής. Υπάρχουν περιπτώσεις όμως που χρειάζεται η αντικατάσταση της κεραμοσκεπής.

 • Όταν είναι κοντά στο τέλος της ζωής της. Οι περισσότερες σκεπές κρατάνε από 20 μέχρι 25 χρόνια. Αν η δικιά σου είναι κοντά σε αυτή την ηλικία χρειάζεται επιθεώρηση. Παράγοντες όπως η συντήρηση, τα υλικά, ο αερισμός και προηγούμενες επισκευές ή αντικαταστάσεις επηρεάζουν τη ζωή της στέγης.
 • Όταν υπάρχει εκτενής διαρροή. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με πολλαπλές ή εκτενείς διαρροές μπορεί να χρειάζεσαι αντικατάσταση της στέγης αντί απλά επισκευή των διαρροών.
 • Όταν θέλεις να βελτιώσεις την αισθητική του σπιτιού σου.  Μπορείς να αποζημιώσεις έως και 50% της επένδυσής σου για καινούρια σκεπή που συμπληρώνει το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού σου.

 

Τότε είναι που χρειάζεται να σκεφτείς να πετάξεις την παλιά σου σκεπή άμεσα και να εγκαταστήσεις μια καινούρια. Ένας άλλος λόγος να σκεφτείς να εγκαταστήσεις καινούρια στέγη είναι αν θέλεις να είσαι πιο φιλικός προς το περιβάλλον με την τεχνολογία που έχει ξεπηδήσει τις τελευταίες δυο δεκαετίες. Είναι ένας καλός τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα και να κάνεις μια μακροχρόνια επένδυση για σένα και το περιβάλλον.

Υπάρχουν και περιπτώσεις που δε θα έπρεπε να αντικαταστήσεις τη σκεπή σου:

 • Χαλαρά κεραμίδια ή κεραμίδια που λείπουν. Κράτησε ένα εφεδρικό κουτί με κεραμίδια για να αντικαταστήσεις κεραμίδια που λείπουν ή χαλασμένα κεραμίδια.
 • Οροφή που στάζει. Όσο δεν υπάρχει υγρασία και τα δοκάρια δεν στραβώνουν ή σπάνε, υπάρχει εύκολη επισκευή.
 • Υδρορροές που κρέμονται. Καθώς οι υδρορροές γερνάνε και γεμίζουν με μπάζα οι βάσεις που τις υποστηρίζουν μπορούν να χαλάσουν και να τις αφήσουν να κρέμονται. Κάποιοι απλά ανοίγουν τρύπες στην υδρορροή αλλά αυτό είναι χειρότερο από το να μην κάνεις τίποτα.

 

Οι τιμές στην κατασκευή κεραμοσκεπών διαφοροποιούνται ανάλογα το είδος κεραμιδιών

Τα κεραμίδια θεωρούνται ένα από τα πιο δημοφιλή και κοινώς χρησιμοποιούμενα υλικά σε στέγες. Τα κεραμίδια μπορεί να είναι φτιαγμένα από άσφαλτο, πηλό, σχιστόλιθο, ξύλο ή μέταλλο. Η σωστή επιλογή για το σπίτι σου εξαρτάται από τα γούστα σου και τα χρήματα που έχεις να διαθέσεις τόσο για την εγκατάσταση όσο και για τη συντήρηση. Επίσης υπάρχουν και κεραμίδια ανθεκτικά στην κρούση που βγαίνουν σε διάφορους τύπους υλικών. Αυτά τα κεραμίδια προσφέρουν:

 • Προστασία στη σκεπή.
 • Ανθεκτικότητα στις διαρροές.
 • Αυξημένη ενεργειακή απόδοση.
 • Μείωση του ρίσκου σπασίματος κατά τη διάρκεια δυσμενών καιρικών συνθηκών.
 • Βελτίωση της αισθητικής του σπιτιού.
Κατασκευή σκεπής τιμές

 

πληκτρολογηστε και πατηστε enter για αναζητηση