Επιθεώρηση ή επισκευή κεραμοσκεπής

Επιθυμείτε να επισκευάσετε την σκεπή σας είτε γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και θέλετε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια, είτε για μικροπροβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για εκτίμηση κόστους επισκευής ή επιθεώρησης της στέγης σας.

Σταθερό: 210 554 1298

Κινητό: 694 436 5501

 

Επισκευή σκεπής

Πριν ζητήσετε μια προσφορά για το κόστος επισκευής, είναι καλό να αναρωτηθείτε εάν χρειάζεστε μία εκτίμηση ή μια επιθεώρηση της στέγης σας, ως πρώτο βήμα. Η βασική διαφορά σε αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι πως μια εκτίμηση κόστους επισκευής μπορεί να γίνει εάν υπάρχει μια εμφανής ζημιά, για παράδειγμα κάποια διαρροή. Τότε μπορείτε να ρωτήσετε πληροφορίες για το κόστος των υλικών, της εργασίας και χρονοδιάγραμμα επισκευής της ζημιάς που υπάρχει.

 

Επιθεώρηση σκεπής

Αν όμως χρειάζεστε αξιολόγηση της κατάστασης στην οποία είναι η σκεπής σας, δηλαδή να γίνει έλεγχος για προβλήματα ή ακόμα και πρόβλεψη για το πόσο θα κρατήσει μέχρι να χρειαστεί καινούρια σκεπή τότε χρειάζεστε μία επιθεώρηση.

 

Καλέστε μας για να εξετάσουμε τη στέγη σας.

Σταθερό: 210 554 1298

Κινητό: 694 436 5501

επισκευή κεραμοσκεπής

 

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως επειδή η κεραμοσκεπή σας έχει μία διαρροή δε σημαίνει ότι χρειάζεστε άμεσα καινούρια, καθώς το κόστος σαφέστατα είναι πολύ πιο οικονομικό στην περίπτωση επισκευής. Φυσικά εάν η φθορά είναι μεγάλη και το κόστος επισκευή της στέγης σημαντικό, συνυπολογίζοντας πως σε λίγα χρόνια θα ξαναεμφανίσει ζημία και πιθανόν να χρειαστεί αντικατάσταση, είναι καλύτερα να προβείτε νωρίτερα στην κατασκευή μια νέας κεραμοσκεπής.

 

Ζημιά σε κεραμοσκεπή

Μια ζημιά σε μια σκεπή μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες, προβλήματα που προκάλεσε θύελλα από χαλάζι, από σπασμένα κεραμίδια, από υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται το καλοκαίρι και άλλα καιρικά φαινόμενα που φθείρουν την κατασκευή. Η διάρκεια ζωής μια στέγης επηρεάζει καθοριστικά την πιθανότητα εμφάνισης ζημιών. Οι περισσότερες σκεπές κρατάνε από 20 μέχρι 25 χρόνια, παράγοντες όμως, όπως η συντήρηση, τα υλικά, ο αερισμός και προηγούμενες επισκευές ή αντικαταστάσεις, επηρεάζουν τη ζωή της στέγης.

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος επισκευής κεραμοσκεπής

  • Έκταση της ζημιάς
  • Υλικά που θα χρησιμοποιηθούν
  • Είδος ζημιάς

 

επισκευή στέγης τιμες

Αντικατάσταση ή Επισκευή σκεπής

Με μια πρώτη ματιά μπορεί το κόστος επισκευής να φαίνεται σημαντικά πιο μικρό από το κόστος αντικατάστασης, αλλά μια σκεπή 20 χρόνων είναι βέβαιο πως θα εμφανίζει νέα προβλήματα διαρκώς. Επομένως μια νέα κεραμοσκεπή θα εξαλείψει την πιθανότητα απρόοπτων δαπανών. Ακόμα καθώς οι τεχνολογίες βελτιώνονται, μια νέα κατασκευή θα προσφέρει καλύτερη μόνωση και θα μειώσει τα έξοδα για θέρμανση και ψύξη. Τότε είναι που χρειάζεται να σκεφτείτε και να πετάξετε την παλιά σας σκεπή άμεσα και να εγκαταστήσετε μια καινούρια που θα δώσει ασφάλεια, άνεση στην καθημερινότητα σας και θα είναι μια πραγματική μακροπρόθεσμή επένδυση.

 

Χρειάζεστε νέα σκεπή όταν:

  • Όταν η κεραμοσκεπή σας είναι κοντά στο τέλος της ζωής της. Οι περισσότερες σκεπές κρατάνε από 20 μέχρι 25 χρόνια. Αν η δικιά σας στέγη είναι κοντά σε αυτή την ηλικία, τότε χρειάζεται επιθεώρηση. Παράγοντες όπως η συντήρηση, τα υλικά, ο αερισμός και προηγούμενες επισκευές ή αντικαταστάσεις επηρεάζουν τη ζωή της στέγης.
  • Όταν υπάρχει εκτενής διαρροή. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με πολλαπλές ή εκτενείς διαρροές μπορεί να χρειάζεστε αντικατάσταση της στέγης αντί απλά για επισκευή των διαρροών.
  • Όταν θέλετε να βελτιώσεις την αισθητική του σπιτιού σου. Μπορείς να αποζημιώσεις έως και 50% της επένδυσής σου για καινούρια σκεπή που συμπληρώνει το αρχιτεκτονικό στυλ του σπιτιού σας.

 

Χρειάζεστε επισκευή σκεπής όταν:

  • Για χαλαρά κεραμίδια ή κεραμίδια που λείπουν δεν χρειάζεστε απαραίτητα κατασκευή νέας στέγης απλά κράτηστε ένα εφεδρικό κουτί με κεραμίδια για να αντικαταστήσετε κεραμίδια που λείπουν ή χαλασμένα κεραμίδια.
  • Οροφή που στάζει. Όσο δεν υπάρχει υγρασία και τα δοκάρια δεν στραβώνουν ή σπάνε, υπάρχει εύκολη επισκευή.
  • Δεν είναι αναγκαία η ανακατασκευή μια στέγης όταν το πρόβλημα είναι μόνο υδρορροές που κρέμονται.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε λύση για την δική σας στέγη.

Σταθερό: 210 554 1298

Κινητό: 694 436 5501

πληκτρολογηστε και πατηστε enter για αναζητηση